mandag 9. august 2010

VELLYKKET KURS I MÅLSELV



Helgen 23. til 25. Juli hadde Looplts Norge i samarbeid med Mx-sport Målselv et praktisk fluefiske-kurs i Målselv. Kurset ble holdt på den fantastiske Åsland sonen. Planen var å bare ha ti kurs plasser, men siden vi var så heldig å få så mange intresserte, endte vi til slutt opp med 12 flotte deltagere.






Yngste mann på kurset var Simon 10 år, han hadde tatt med seg enhånds-stanga si. Godt å se at det kommer en ny-generasjon til elva :-)














Her har vi Morten Jarstad, Vår "svenske" Danske. Morten er en veldig dyktig fluekaster, flink med langliner.På bilde ser dere en demo med det nye snøret fra Looplts "across" en line på 18,2 meter. Takk til Morten, som bidro til at vi fikk et vellykket kurs :-)







Så har vi Paul Amundsen som deler sine hemmligheter om hvordan han avfisker en
"Høle". Paul er en dyktig fluefisker med mange gode teorier om hvordan man fanger laks. Takker så masse for at han ville være med og dele noen av dem med deltagerne og bidro til et enda bedre kurs.






Her er de flotte kurs deltakerene som følger nøye med i timen :-)








Her er meg, Tony R. Jacobsen som instruerer kursdeltaker i fluekasting. Vil takke alle de flotte deltakerene som var med og lykke til videre med fluekastinga. Takker også for fine tilbakemeldinger.







Blir nok flere kurs neste sesong.






Tight lines

Tony


















































































































.


























































































































Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar