mandag 18. april 2011

Finaledagen 2011 Speyorama:

Må først få gratulere Tommy så mye med 2 plassen. Beste plassering en Nordmann noen gang har hatt, ved siden av Knut sin 2 plass i 2004. Vinneren ble Gerard Downey fra Irland. Dette er siste års verdensmester og da ikke direkte overraskende at han skulle vinne i dag.
De andre Norske ble Geir Hansen på 9 plass og da Knut Syrstad, hele grunnen til at jeg måtte komme hit, og som i år skulle frakte selve hovedpokalen trygt hjem til Trøndelag, ble nr 4!
Knut Syrstad og Kristin Størmer Steira bør lære seg at det ikke deles ut noe som helst for 4 plasser, bare en ekstra sur, laang jævlig flytur hjem!
Vel vel, i forhold til hvor elendig bror kastet, så er ikke resultatet ille i det hele tatt, men vet han kan så utrolig mye bedre så i år burde han ha klart å vinne dette, da det egentlig ikke var noen som presterte veldig bra.

All mulig ære til Tommy som kastet dagens lengste kast på høyre snake, som da var et riktig så bra kast…….men dagens aller beste kast hadde Geir Hansen, nesten tre timer etter at konkurransen var over og forholdsvis dypt ned i ei whiskeyflaske, et aldeles nydelig Speykast som burde imponert alle!!….bare noe sent på dagen da Geir!
Anyway, snart starter årets laksesesong og jeg er helt sikker på at jeg skal fiske i fra alle sammen av disse langlinespeykastende dengefyrene, bror inkludert,he he…

Trond fra Speyorama, rett og slett lei av flueliner og kasting!



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar